Novinky, Strana 2

Kvašená zelenina s houbami
Máte rádi lesní houby ale špatně je trávíte ? My jsme problém vyřešili - zkvasili jsme je 🥳 . Díky fermentaci si tuto pochoutku můžete dopřát kdykoliv 🌹
🌺 KVAŠENÁ ZELENINA S HOUBAMI🌺 pro zdravá bříška, bez cukru, dělaná u nás v Beskydech 😊 je nabitá antioxidanty a vitamíny 🥳. Zeleninu nezavařujeme, ale kvasíme a znásobujeme tak její zdravotní benefity💪
Směs přílohové zeleniny, vhodná pro všechny roční období ☀️
🌱 výborná i samotná
🌱 doplněk na obědový talíř
🌱 k masu nebo při grilování
🌱 součást obložených baget, sendvičů
🌱 na topinky
vhodná pro #keto #lowcarb #dia #paleo #vegetarian #vegan #cukrfree a všechny zdravě žijící 😀
-----------------------------------------------------------
Složení: zelí, hřib hnědý, celer, cibule, paprika, drcený kmín, mořská sůl, koriandr
 
Fermentovaná zelenina se zázvorem

Konečně jsme dokončili finální verzi naší NOVINKY - fermentované zeleniny se zázvorem. Milovníci této zdravé  potraviny budou nadšení :)

Tato novinka obsahuje - zelí, jablka, řepa, zázvor, drcený kmín, mořská sůl, celá skořice

Zeleninu můžete zakoupit ve třech balení:

https://www.kvash.cz/fermentovana-zelenina-se-zazvorem--450g/

https://www.kvash.cz/fermentovana-zelenina-se-zazvorem--500g/

https://www.kvash.cz/fermentovana-zelenina-se-zazvorem--200g/

Nakládané žampióny bez cukru

Máme tady další NOVINKU

Výborné jemné nakládané žampióny s jablečným octem a xylitolem, vhodný pro LC stravování nebo diabetiky.

Složení: žampióny, mrkev, cibule, voda, jablečný ocet, xylitol, mořská sůl, tymián, bobkový list, nové koření, celý pepř, hořčičné semínko

Hmotnost: 200g

Pasterizováno, skladujte do 20st. po otevření v chladu a spotřebujte do 14 dnů

NAKLÁDANÉ ŽAMPIÓNY BEZ CUKRU

Čatní bez cukru

Chutney /čatní/ je kořeněná omáčka nebo příloha, která pochází z indické kuchyně. Tato omáčka se připravuje z různých druhů ovoce, zeleniny, bylinek a koření. Čatní má pikantní sladkokyselou chuť a podává se jako příloha k rýži, masu, sýru nebo pečivu. Je skvělým doplňkem ke grilovaným pokrmům, sendvičům nebo sýrovým tácům.

Při přípravě čatní se suroviny vaří nebo dusí společně s octem a cukrem. My chceme mít naše výrobky zdravější takže místo obyčejného octu používáme jablečný nebo vinný ocet a místo cukru xylitol (březový cukr).

Čatní je pasterizované (tepelně upravené) a můžete ho skladovat při pokojové teplotě. Po otevření se skladuje v lednici a musí se spotřebovat do 14 dnů.

Zatím si můžete vybrat ze dvou druhů:

ČATNÍ Z ČERVENÉHO RYBÍZU A CIBULE

JABLEČNÉ ČATNÍ S KARI A CHILLI