Dokonalý low carb perník

S vůní perníku
Jak to máte s perníkem? Máte rádi? S kontrastem kyselého džemu?
 
Suroviny na těsto:
100g mandlové mouky
1 čl PDP
1 čl perníkové koření
1 čl skořice
2 PL kakaa
3 vejce, z bílků sníh
30g erythritol
120ml kvalitního kokosové mléko
 
☀️Všechny suroviny promícháme. Bílky vmícháme na konec. Pečeme v menší formě cca 18cm při 170´C
Po upečení necháme korpus pořádně vychladnout.
☀️1/3 dortíku z vrchu vydlabeme, necháme okraje. Rozdrobené těsto si uchováme.
☀️Do vydlabaného dortíku dáme zbytek LC džemu a zalijeme rozpuštěnou čokoládou spolu se smetanou
100ml smetana 30%, 100g čokoláda 85%
☀️Zasypeme rozdrobeným těstem