S vůní perníku
Jak to máte s perníkem? Máte rádi? S kontrastem kyselého džemu?
Suroviny na těsto:
100g mandlové mouky
1 čl PDP
1 čl perníkové koření
1 čl skořice
2 PL kakaa
1-2 PL LC džem https://www.kvash.cz/low-carb-dzem-rybiz-v-cokolade/
3 vejce, z bílků sníh
30g erythritol
120ml kvalitního kokosové mléko
![☀️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6d/1/16/2600.png)
Po upečení necháme korpus pořádně vychladnout.
![☀️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6d/1/16/2600.png)
![☀️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6d/1/16/2600.png)
100ml smetana 30%, 100g čokoláda 85%
![☀️](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6d/1/16/2600.png)